siirry sisältöön

Tulevaisuuden rakentamisessa korostuu vastuullisuus ja tehokkuus


Digitaalinen transformaatio yrityksillä menee nyt vauhdilla eteenpäin. Hyvä suunnittelu on avain rakennuskustannusten optimointiin, energiatehokkuuteen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Ennakoinnin tueksi Cramo on kehittänyt SmartControl -alustan, jonka reaaliaikainen data mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin olosuhteisiin, kuten sähkönkulutuspiikkeihin.

Tiedolla päästötavoitteisiin

Rakentamisen kasvaneet vastuullisuus standardit koskevat etenkin isoja toimijoita, mutta enenevissä määrin myös pienempiä rakennusalan yrityksiä. Isoin ajuri muutoksessa on Suomen tavoite olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä myös rakentamisen osalta.

”SmartControl antaa markkinoiden laajimman näkymän työmaan tehokkuuteen. Esimerkiksi telematiikkatieto antaa näkymää, mikä kalusto on vajaakäytöllä, ja kalusto voidaan kiinnittää tietyille käyttäjille. Tämä ei myöskään rajoitu Cramolta vuokrattuun kalustoon, vaan järjestelmään saa tuotua myös oman kaluston seurattavaksi”, Cramo Finlandin toimitusjohtaja Tuomas Myllynen kertoo.

Digitaalisuuden edelläkävijä

Cramo on ollut konevuokrausalan digitaalisten ratkaisujen edelläkävijä ja aikoo olla sitä jatkossakin. Asiakkaiden onnistumisen tueksi kehitetty SmartControl on keskeinen elementti, mitä tulee turvalliseen ja vastuulliseen rakentamiseen.

”Uskomme, että digitaaliset ratkaisumme, yhdistettynä kaluston saatavuuteen ja valikoiman monipuolisuuteen tuovat merkittäviä hyötyjä asiakkaillemme kaikissa markkinatilanteissa nyt ja tulevaisuudessa”, Myllynen lisää.

Valikoidut

Viimeisimmät