siirry sisältöön

CTN haluaa tuoda helpon tavan tukea hyvinvointia työpaikoille

10 vuotta toiminut kotimainen hyvinvointialan laitteita valmistava CTN tunnetaan sekä terveysalan ammattilaisten että huippu-urheilijoiden kumppanina. Nyt yritys haluaa tuoda huippukylmälaitteet myös kaikkien suomalaisten työntekijöiden saataville.


CTN aloitti kymmenen vuotta sitten esteettisiin hoitoihin tarkoitettujen laitteiden parissa. Viitisen vuotta sitten yritys kuitenkin suuntasi kohti kansainvälistä hyvinvointitrendiä ja nykypäivänä se tunnetaan parhaiten huippukylmähoitolaitteistaan.

Yrityksen laitteita on käytössä kohta jo 400 toimipisteessä, esimerkiksi fysioterapeuteilla, osteopaateilla ja hierojilla, lisäksi yrityksen tuotteisiin ovat ihastuneet huippu-urheilijat. Yritys on esimerkiksi Olympiakomitean virallinen yhteistyökumppani ja sen lähettiläisiin kuuluvat Kimi Räikkönen ja brasilialainen jalkapallolegenda Thiago Silva.

Yrityksen myyntijohtaja Mare Oravainen korostaa kuitenkin, että laitteet sopivat ihan jokaiselle.

”Missiomme on edistää ihmisten tehokasta palautumista elämän rasituksesta. Päätuotteemme ovat paikalliskylmähoitolaite ja kokovartalokylmä, jota voisi verrata kuivaan avantoon.”

Myyntijohtaja Mare Oravainen

Oravaisen mukaan kylmän terveysvaikutteista puhutaan erityisen paljon nyt, vaikka ne ovat olleet tiedossa jo viikinkien ajoista. Yritykseen kohdistunut kiinnostus onkin kovaa, ja laitteita myyty jo yli 40 maahan.

Jokaiselle työntekijälle mahdollisuus palauttavaan mikrotaukoon
Seuraavaksi CTN haluaa valloittaa työpaikat paikalliskylmähoitoon tarkoitetulla X°CRYO™-laitteellaan.

”Olemme saaneet laitteesta ammattilaisilta paljon positiivista palautetta, että sitä voidaan käyttää myös itsehoitolaitteena. Ajatuksenamme on, että toimistoissa voisi olla hyvinvointinurkkauksia, joissa henkilöstö voi itse käyttää laitetta”, Oravainen toteaa.

Oravainen sanoo, että nykyisten asiakkuuksien perusteella hyvinvointinurkkaus tuo työpaikoille merkittäviä hyötyjä. Henkilöstölle se tuo mahdollisuuksia pitää virkistäviä mikrotaukoja ja työnantajille se on hyvin kohtuuhintainen tapa tukea työhyvinvointia.

”Olemme jopa kuulleet, että etätyöläiset tulevat toimistolle tämän takia. Nurkkaus vaatii vain muutaman neliön tilaa ja laite on todella helppo käyttää.”

Huippukylmä sopii myös kaikenlaista työtä tekevälle, on kyseessä sitten staattinen toimistotyö tai raskaampi fyysinen työ, on kehonhuolto tärkeää.

”Meihin kannattaa olla rohkeasti yhteydessä ja kysyä tästä vaihtoehdosta, jos haluaa olla työhyvinvoinnin edelläkävijä”, Oravainen summaa.

Lue lisää CTN:n tuotteista ja työhyvinvoinnin tukemisesta: ctn.fi

Valikoidut

Viimeisimmät