siirry sisältöön

Electrobike pyöräetu on helppo tapa tukea ympäristövastuuta ja henkilöstön hyvinvointia

Electrobike on tarjonnut automatisoitua pyöräetupalvelua ensimmäisenä Suomessa. Tänä päivänä helppokäyttöistä ja kulutonta palvelua hyödyntävät monet maan merkittävimmistä työnantajista.


Electrobike on Yhteiskunnallisen Yrityksen merkin ansainnut, kotimainen, yhden miehen ideasta alkunsa saanut perheyritys. Perustaja Jani Jokinen aloitti sähköavusteisten polkupyörien maahantuonnin vuonna 2009.

Jokisen mukaan pitkä kokemus alalta ja yrityksen vakaus ovat asiakkaille merkittävä etu.

”Kun puhutaan työsuhdepyöristä, sopimukset ovat monivuotisia. Siksi kannattaa luottaa vahvoihin toimijoihin, jotka ovat ja pysyvät alalla.”

Electrobike erottuu myös pyöräetupalvelunsa toimintamallilla, joka on työnantajalle aidosti kuluton. Työntekijät voivat sen avulla valita itselleen pyörän kattavasta mallistosta. Lisäksi Electrobiken työsuhdepyöräpalveluun sisältyy täysarvovakuutus. Myös huollot ja varaosapalvelu tuovat lisäarvoa pyöräetuun.

Ympäristöpanostukset näkyviksi hallinnointijärjestelmällä

Työnantajat pääsevät hyödyntämään kuluttomasti myös hallinnointijärjestelmää, joka kerää tietoa pyörillä kuljetuista matkoista. EU:n vastuullisuusraportointidirektiivin myötä työnantajia kiinnostaa erityisesti se, että datan avulla voidaan tehdä näkyviksi yrityksen ympäristöpanostukset.
”Varsinkin suuremmissa yrityksissä on tärkeää, että työmatkakilometrejä saadaan muutettua vihreämmiksi. Samalla tuetaan positiivista ilmastoimagoa”, Jokinen toteaa.

Yhtä merkittäväksi tekijäksi pyöräetua harkitessa Jokinen nostaa työhyvinvoinnin ja sairaspoissaolojen minimoinnin.

”On hyvä ymmärtää, että pyöräetu on erityisesti työnantajan työkalu, jolla luodaan virkeämpiä, hyväntuulisempia työntekijöitä. Meille on myös tärkeää, että edun sisältö voidaan aina neuvotella sellaiseksi, että siitä on yritykselle mahdollisimman paljon hyötyä”, Jokinen summaa.

Valikoidut

Viimeisimmät