siirry sisältöön

Hullun Poron henkilöstö- ja varatoimitusjohtaja Annukka Paksuniemi: ”Jatkuva innovointi antaa virtaa”

Pitkän uran matkailualalla tehnyt ja nyt Levin legendaarisessa Hullussa Porossa kaksoisjohtajana toimiva Annukka Paksuniemi on nähnyt Pohjois-Suomen matkailun kehityskaaren. Myös hänen oma uransa on kehittynyt jatkuvasti, tätä ovat tukeneet opiskelu ja erilaiset luottamustoimet.


Paksuniemi on viettänyt Kittilän seudulla lähes koko elämänsä ja Kittilän lentoasema oli hänelle lapsesta saakka kiehtova paikka. Koulujen ja perheenperustamisen jälkeen hän päätyi unelmatyöhönsä, lentoasemalle ilmailulaitoksen infopisteelle.

”Matkailu vei mennessään ja ilmailulaitoksen jälkeen tein töitä Kittilän matkatoimistossa, jossa matkalippujen myynnin lisäksi hoidettiin Finnairin ground handlingia. 2007 sain tilaisuuden aloittaa Hullussa Porossa, ensin myyntineuvottelijana”, Paksuniemi kertoo.

Hän on siitä lähtien muokannut työnkuvaansa Hullussa Porossa aktiivisesti, muun muassa opiskelemalla useita tutkintoja ja ottamalla vastaan useita alan luottamustoimia.

”Opiskelu on voimavara, joka tuo mukanaan verkostoja, ymmärrystä muiden alojen toiminnasta ja oman työn merkityksestä. Luottamustoimet taas tuovat mahdollisuuden vaikuttaa koko alan positiiviseen kehitykseen.”

Rohkeus edellä

Hullu Poro on yksityinen yritys, jossa kehittäminen rohkeastikin on mahdollista. Paksuniemelle askeleen edellä oleminen onkin tärkeä arvo.
”Jatkuvaa innovoimista ja kehittämistä tarvitaan sekä yritykselle että omalle itselle”, hän toteaa.

Työssään Paksuniemeä vie eteenpäin myös ihmiset. Omille työntekijöilleen hän haluaa olla läsnä oleva, kuunteleva ja ymmärtävä johtaja. Myös koko matkailualan kiinnostavuus perustuu hänen mukaansa ihmisiin, erityisesti asiakkaisiin.

”Maailman hektisyyden keskellä ihmiset kaipaavat irtiottoa. Tässä työssä on kiehtovaa se, että voimme tarjota heille hyvää mieltä ja oloa, ja miettiä jatkuvasti, miten voimme tehdä tätä paremmin. Sitä kautta yrityksemme myös kasvaa ja voimme tarjota työpaikkoja”, hän kiteyttää.

Valikoidut

Viimeisimmät