siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialue tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuksia kasvuun

Kymenlaakson hyvinvointialueella pyritään kehittämään toimintaa jatkuvasti. Työntekijöille tämä näkyy esimerkiksi hyvinä kouluttautumismahdollisuuksina sekä avoimena kommunikaationa.


Lasten psykiatrisella osastolla sairaanhoitajana työskentelevällä Johanna Kivelällä on runsaasti kokemusta Kymenlaakson hyvinvointialueesta työpaikkana.

”Tein töitä kirurgisilla vuodeosastoilla sekä ennen että jälkeen valmistumistani vuonna 2018. Melko nopeasti valmistumisen jälkeen siirryin Keskussairaalan akuutin varahenkilöstöön, jossa olin useamman vuoden ja kiersin pääsääntöisesti päivystys- ja teho-osastoja.”

Nyt Kivelä on ollut jo useamman vuoden lasten psykiatrian poliklinikalla. Hän kokee nykyisen työnsä monipuoliseksi ja arvostaa erityisesti asiakastapausten moninaisuutta sekä hyvin toimivaa verkostotyötä.

”Toki myös lasten kanssa työskentely on mukavaa. Työstä tekee mielekästä pienetkin onnistumiset ja positiivinen palaute”, hän toteaa.

Moniammatillisuus toimii hyvin

Kivelä kokee, että koulutusmyönteisyys on tärkeä osa työtä. Koulutuksia järjestetään ja niihin menemistä tuetaan esihenkilöiden suunnalta. Työssä kehittymistä siivittää myös moniammatillisen tiimin yhteistyö.

”Jokaiselta tiimin jäseneltä voi aina kysyä heidän mielipidettään tai hyödyntää heidän osaamistaan.”

Kymenlaakson hyvinvointialueella panostetaan myös jatkuvaan kehittämiseen, hoitomenetelmiä parannetaan tai otetaan käyttöön, jotta perheet saisivat yhä kokonaisvaltaisempaa hoitoa.

Kivelän mukaan työ lasten psykiatrian parissa on haastavaa, mutta opittavissa oikealla asenteella.

”Tässä työssä pääsee oppimaan uutta ja haastamaan omaa ammattitaitoaan. Tärkeintä on, että meille tulee avoimin mielin ja haluaa kasvaa”, hän summaa.

Tule meille töihin
www.kymenhva.fi/tule-meille-toihin/

Valikoidut

Viimeisimmät