siirry sisältöön

LATAUS TULEVAISUUTEEN

Plugit Finland Oy on yksi mielenkiintoisimmista tulevaisuuden työpaikoista. Se ei vain lataa sähkökäyttöisiä kulkuvälineitä vaan tekee sen älykkäästi ja kehittää koko ajan uusia teknologioita, jotta voimme liikkua kestävästi ja vapaasti.


TAVALLISEN KULUTTAJAN mahdollisuudet sähköiseen liikkumiseen lisääntyvät kovaa vauhtia lähivuosina, mutta Plugit Finlandilla tulevaisuutta tehdään jo nyt. Viime aikoina se on kehittänyt muun muassa sähkökäyttöisten moottorikelkkojen latausteknologiaa ja rakentaa parhaillaan Suomen ensimmäistä julkista ammattiliikenteen latausverkostoa.

”Meidän bisneksemme on paljon enemmän kuin tuoda virta letkulla autoon. Teemme älykkäitä latausratkaisuja, joiden kulmakivenä on teknologia. Plugit Finlandilla on töissä mm. yli 20 ohjelmistokehittäjää”, Plugit Finlandin viestintäasiantuntija Antti Kekola kertoo.

Sähköisen liikkumisen innovaattori on kasvanut voimakkaasti. Se yli kaksinkertaisti henkilökuntansa vuodessa: 70:stä 160:een.

”Työnkuvissa on valtava kirjo, sillä toimiala kehittyy koko ajan. Tarvitsemme jatkossakin sähköalan osaajia laidasta laitaan, lisäksi koodareita ja myyjiä. Tasaisen kasvun vuoksi tarvetta on myös tekijöille tuotannon puolelle: kokoonpanosta varastotöihin, projekteihin ja huoltoon”, People & Talent Manager Johanna Sipiläinen sanoo.

Plugitin työntekijöillä on mahdollisuuksia näyttäviin urapolkuihin. Yrityksessä pääsee nopeasti alan huipulle, sillä Plugit on yksi sähköisten latausratkaisujen edelläkävijöistä ja valmis opettamaan alan salat uusille tekijöille. Plugitilla ei vain pääse seuraamaan aitiopaikalta kestävän tulevaisuuden syntymistä vaan tekemään sitä itse.

”Meillä on töissä uteliasta ja rohkeaa porukkaa. Jos haluaa aidosti tehdä ja kehittää asioita, annamme siihen tilaa. Meille voi aina lähettää myös avoimen hakemuksen”, Sipiläinen vinkkaa.

https://ura.plugit.fi/

Valikoidut

Viimeisimmät