siirry sisältöön

Tulevaisuuden turvallisuus tulee älystä ja sen soveltamisesta asiakkaan tarpeisiin

Pirkanmaa on tunnettu vireästä yritystoiminnastaan ja korkean teknologian kehittämisestä ja hyödyntämisestä. Yksi alueen kiinnostavista yrityksistä on LukkoLuket Oy, joka pystyy tarjoamaan innovatiivisia turvallisuusratkaisuja.


LukkoLuket Oy on vuonna 1997 perustettu pirkanmaalainen yritys, joka on erikoistunut monipuolisiin taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuusratkaisuihin.

Yrityksen vahvuutena on sen kyky yhdistää perinteinen turvallisuusalan tuntemus ja moderni teknologia. LukkoLuket Oy on ollut edelläkävijä älykkäiden lukitusjärjestelmien käyttöönotossa ja turvajärjestelmien integroinnissa.

Älykkäät turvallisuusratkaisut voidaan saumattomasti liittää osaksi alueen älykaupunkeihin ja -koteihin rakentuvaa verkottunutta infrastruktuuria. Esimerkiksi älylukot voidaan avata ja sulkea puhelimella automaattisesti kotiin tullessa ja sieltä lähtiessä.

Pirkanmaa on alue, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Asiakkaiden turvallisuusympäristö muuttuu samalla ja tulevaisuuden Pirkanmaalla ihmisten ja omaisuuden turvallisuus on entistä tärkeämpää. Tärkeintä on kuitenkin kehittää asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja ja palveluita. Yhdistämällä uudet innovaatiot, sekä LukkoLuketin kokemusturva-alalta ja asiakkaiden tarpeet, saadaan toteutettua tulevaisuuden älykkäät turvaratkaisut ja -palvelut. Tätä työtä LukkoLuket tekee yhdessä asiakkaidensa kanssa turvallisemman tulevaisuuden puolesta.

LukkoLuketin Pirkanmaan yksikön päällikkö Niklas Katajisto on toisen polven turva-alan nuori lupaus.Yhdessä kokeneen tiiminsä ja laajojen verkostojensa kanssa Niklas on valmiina palvelemaan pirkanmaalaisia asiakkaita kaikissa lukitus- ja turvallisuusalan tarpeissa.

LukkoLuket on mukana Teknologia Ura-tapahtumassa Tampere-talossa 14.11. viemässä teknologia-alan ilosanomaa tulevaisuuden tekijöille! Tapahtuman tavoitteena on inspiroida nuoria kouluttautumaan teknologia-alalle ja avartaa ymmärrystä mitä kaikkea alalla voi tehdä.

LUKKOLUKET LUKUINA:
- Toiminut vuodesta 1997 alkaen Pirkanmaalla
- Liikevaihto n. 13 M€
- Henkilöstö n. 80 henkeä
- Toimisteet Tampereen lisäksi Hämeenlinna, Jyväskylä ja Järvenpää
Pirkanmaalla LukkoLuketin tavoitat esimerkiksi olemalla suoraan yhteydessä Niklas Katajistoon
050 520 7845
niklas.katajisto@lukkoluket.fi
www.LukkoLuket.fi

Seuraa meitä myös somessa!
Instagram @lukkoluket
Facebook @LukkoLuket
LinkedIn @lukkoluket

Valikoidut

Viimeisimmät