siirry sisältöön

Ainutlaatuisia mahdollisuuksia tiedonhallinnan ammattilaisille

Suomalainen M-Files on yksi maailman johtavista tietotyön automaation yrityksistä. Nopeasti kasvava globaali yritys tarjoaa kattavia henkilöstöetuja ammattilaisille, jotka etsivät uraa tiedonhallinnan palvelumuotoilun, tekoälyn ja pilvipalveluiden parissa.

”Haemme työntekijöitä, joilla on uusia ideoita ja kykyä vaikuttaa siihen, kuinka pääsemme toiminnassamme seuraavalle tasolle”, sanoo Matti Koljonen, M-Filesin Cloud Competence Centerin vetäjä.

”M-Files on suomalainen menestystarina”, kuvaa Matti Koljonen, M-Filesin Cloud Competence Centerin johtaja. ”Olemme saaneet globaaleja alan palkintoja ja tunnustuksia, mukaan lukien korkeaa arvostusta Gartnerin ja Forresterin analyytikkoyrityksiltä innovaatiostamme.

Koljonen johtaa M-Filesin noin 50 hengen Cloud Competence Centeriä, jossa kehitetään pilvipalvelualustojen automaatiota. Platform engineering eli täysin automatisoitu toiminta on tällä hetkellä kuuma aihe pilvipalvelualan ammattilaisten keskuudessa. ”M-Filesilla on suomalaisittain ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua automaation rakentamiseen näin suuressa mittakaavassa”, sanoo Koljonen.

Palvelumuotoilun ja käyttäjäkokemuksen merkitys korostuu entisestään tiedonhallinta-alalla. Siksi design-tiimin koko M-Filesissa on kolminkertaistunut viime vuosina. Ja mitä tulee tiedonhallinnan automaatioon, tekoälyn hyödyntäminen on yksi sen keskeisistä osista. Vuonna 2023 M-Files vahvisti ensimmäisten joukossa alustaansa generatiivisen tekoälyn mahdollisuuksilla mullistaakseen tavan, jolla tietotyöntekijät automatisoivat prosessejaan. M-Files tarjoaa innovatiivisen metatietoihin pohjautuvan arkkitehtuurin, automatisoidut työnkulut ja kehittyneen tekoälyn.

M-Files on tuhansien asiakkaiden luotettava kumppani yli 100 maassa, ja sillä on yli 600 työntekijää 10 globaalissa toimistossa.

Yritys tarjoaa osakeoptioedun jokaiselle M-Filesin työntekijälle, ja siten heillä on mahdollisuus hyötyä yrityksen menestyksestä. Viime aikoina Tampereelle ja Helsinkiin on otettu käyttöön uudet ja viihtyisät toimistot. Etätyö, joka sopii tietotyöhön, on mahdollista mistä tahansa maassa. Yrityksen ”Work from Anywhere” -politiikan mukaisesti työntekijät voivat myös työskennellä ulkomailla enintään kaksi kuukautta vuodessa. ”M-Filesissa pysymme uskollisina suomalaiselle perinnöllemme, joka juontaa juurensa tasa-arvosta, luottamuksesta ja rehellisyydestä. ”Make It Happen, Help Others, Love Customers”, ohjaavat tapaamme työskennellä joka päivä”, sanoo Koljonen.

Lue lisää:
www.m-files.com/fi/tyourat/

Valikoidut

Viimeisimmät