siirry sisältöön

Nevel tarjoaa teollisuudelle kestäviä energia- ja kiertotalousratkaisuja

Yhä kunnianhimoisemmat vastuullisuustavoitteet sekä tulevaisuuden kilpailukyvyn takaaminen vaativat teollisuudelta nyt resurssitehokkaita ratkaisuja. Sivuvirtojen hyödyntäminen energiana on järkevä tapa parantaa ympäristöystävällisyyttä.

Nevelin asiakaskeskeinen kumppanuusmalli ja vahva osaaminen takaavat asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat energia- ja kiertotalousratkaisut. 

Energiamurros vauhdittaa siirtymää kohti kiertotaloutta ja uusiutuvan energian hyödyntämistä. Samaan aikaan kohti muutosta ohjaavat myös yritysten hiilineutraaliustavoitteet, tiukkenevat ympäristömääräykset sekä kuluttajien odotukset vastuullisuudesta.

”Yritysten täytyy nyt vauhdittaa vihreää siirtymää ja hyödyntää kiertotalouden mahdollisuudet säilyttääkseen kilpailukykynsä”, toteaa Nevelin toimitusjohtaja Thomas Luther.

Vastuulliset ja resurssitehokkaat energiaratkaisut

Nevel tarjoaa teollisuuden kestäviä energia- ja kiertotalousratkaisuja. Niiden avulla voidaan parantaa energiatehokkuutta ja löytää uusia tapoja hyödyntää hukkalämpöä ja prosesseissa syntyviä materiaalisivuvirtoja. Yrityksen omien jäte- ja materiaalivirtojen hyödyntäminen energiantuotannossa luo paikallista ja kustannustehokasta kiertotaloutta.

Nevelin toimintatapana on suunnitella ja rakentaa kullekin asiakkaalle parhaiten sopiva teknologinen ratkaisu, on kyseessä sitten lämmitys, vesi tai kiertotalous. Yhteistyön tarkoitus on myös huomioida asiakkaan muutostarpeet olemassa olevaa jatkuvasti kehittäen.

Energiahyödykkeet palveluna

Tarvittavan energiainfrastruktuurin toteutus ja operointi ei ole useimpien teollisuusyritysten ydinosaamista. Siksi yritysten on kannattavaa keskittyä omaan liiketoimintaansa ja antaa luotettavan kumppanin ottaa vastuu energiantuotannosta. Näin varmistetaan alhaiset tuotantokustannukset ja resurssien tehokas käyttö.

Nevel myös investoi asiakkaidensa puolesta, joten yritykset voivat vapauttaa pääomaa ydinliiketoimintaansa.

”Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme luottokumppani energia-asioissa ja auttaa luomaan muutoskarttoja kohti hiilineutraalia tulevaisuutta”, Luther summaa.

Lue lisää: nevel.fi

Valikoidut

Viimeisimmät