siirry sisältöön

Norra Finans tarjoaa asiakkailleen turvaa ja joustavuutta liiketoimintaan

Norra Finans on laskurahoitus-, laskujen osto- ja perintäpalvelujen asiantuntijayritys. Sen tavoitteena on tarjota nopeaa, helppoa ja henkilökohtaista palvelua joustavasti.

Norra Finansin Suomen pääkonttori sijaitsee Helsingin Esplanadilla. Laskurahoituksen asiantuntijat auttavat mielellään yrityksesi kassavirtakysymysten kanssa. Kuvassa asiantuntijat Rasmus Wahlberg, Antti Vauramo, Timo Ukkola, maajohtaja Elina Eväsoja, Maria Ihalainen ja myyntijohtaja Peter Stock.

Pohjoismainen Norra Finans on vuodesta 2015 lähtien tarjonnut rahoituspalveluja, keskittyen laskurahoitukseen. Toimintavuosien aikana yritys on kasvanut merkittävästi.

Suomen myyntitiimissä työskentelevän Timo Ukkolan mukaan tällä hetkellä sen palveluille on kovenevaa kysyntää.
"Korot ovat nousseet ja pankkien luotonanto kiristynyt. Suuret toimijat sanelevat alihankintaketjuilleen usein todella pitkä maksuaikoja."

Saman on huomannut myös toinen myyntitiimin asiantuntija Maria Ihalainen.
"Kilpailu on kovaa ja yrittäjät haluavat maksuajoista riippumatta mukaan tarjouskilpailuihin. Meidän palvelumme mahdollistaa tämän."

Joustavaa ja digitalisoituvaa palvelua

Monet asiakkaista kokevat, että esimerkiksi oma kasvutahti ei olisi mahdollinen ilman Norra Finansin palvelua, joka tuo heille tasaista likviditeettiä ja kontrollia talouteen. Palvelussa arvostetaan erityisesti joustavuutta.
"Asiakkaat voivat vapaasti valita mitä laskuja laittavat meille ja milloin, yrittäjät arvostaa joustavuutta", Ukkola toteaa.

Norra Finansin päätuote on laskurahoitus ja yritys on panostanut joustavaan laskurahoitusjärjestelmään, jossa on valmiit integraatiot asiakkaiden talousjärjestelmiin. Yrityksessä on kuitenkin tärkeää, että henkilökohtainen palvelu säilyy.
"Meillä asiakkaat saavat edelleen laskurahoitusasiantuntijan toimimaan aitona kumppanina", Ihalainen mainitsee.

Norra Finans tukee asiakkaidensa kasvua joustavilla rahoituspalveluilla. Kuvassa Vaasan myyntipisteen asiantuntijat: Dan-Ove Stenfors ja Julius Luoma.

Monipuolinen työporukka tukee tulevaisuuden menestystä

Yrityksessä nähdään, että monipuolinen joukko eri-ikäisiä, eri taustoista tulevia ihmisiä työntekijöinä takaa mahdollisuudet menestykseen. Esimerkiksi myyntitiimissä ikäjakauma on 22 vuodesta 68 vuoteen.
"Tämä tuo meille lisäarvoa, opimme toisiltamme puolin ja toisin", kuvailee maajohtaja Elina Eväsoja.

Tiedon ja osaamisen jakaminen näkyy myös asiakkaille. Erilaiset näkökulmat auttavat ymmärtämään myös asiakkaiden tarpeita paremmin.

Ennakointi tuo varmuutta

Tulevaisuuden osalta yrityksessä nähdään, että laskurahoituspalveluiden käyttäminen tulee olemaan yhä vahvemmin osa yritysten arkipäivää ja riskienhallintaa.
"Kumppanuus voi olla jatkossa ennakoivampaa. Sopimukset tehdään etukäteen ja palvelua voidaan käyttää muiden rahoitusvaihtoehtojen rinnalla tai esim. yrityskauppatilanteessa", Eväsoja uskoo.

Norra Finansilta myös muistutetaan, että asiakkaan itsensä ei tarvitse olla rahoituksen asiantuntija. Tarvitsemaansa apua saa ottamalla rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä:
myynti@norrafinans.com
P. 010 286 20 40
Norrafinans.com

Valikoidut

Viimeisimmät