siirry sisältöön

Norra Finans tukee asiakkaidensa kasvua joustavilla rahoituspalveluilla

Norra Finans tarjoaa asiakkailleen laskurahoitus-, laskujen osto- ja perintäpalveluja joustavalla ja asiakaskokemukseen panostavalla otteella. Toimintatapa on osoittautunut menestyksekkääksi, koska yritys on ollut vahvalla kasvupolulla alusta saakka.


Norra Finans sai alkunsa vuonna 2015 Ruotsin Haaparannassa, kun sen perustaja Magnus Lehto halusi tuoda pienille ja keskisuurille yrityksille joustavia rahoituspalveluja. Toimintavuosien aikana yritys on kasvanut kuudesta hengestä kuuteenkymmeneen ja sama kehitys näkyy myös tuloksessa.

”Päätuotteemme ovat laskurahoitus ja laskujen osto. Ne ovat muuten sama tuote, mutta niitä erottaa se kenellä on luottotappioriski. Laskujen ostopalvelussa ostamme koko laskun ja valinnaisesti riskin, ja palvelu hinnoitellaan riskin mukaan”, kertoo yrityksen suurasiakkaista vastaava Rasmus Wahlberg.
Laskurahoituspalvelun avulla yritykset saavat vapautettua käyttöpääomaa. Lisäksi se on tapa keventää tasetta ja lisätä rahaa kassaan ennen tilinpäätöstä.
Lisäksi Norra Finans on nyt aloittamassa perinnän tarjoamista omana palvelunaan.

Kaikenkokoisten yritysten tilanne hallussa

Norra Finansin merkittävin kilpailukykytekijä on se, että asiakas voi itse valita mitkä laskut haluaa myydä. Lisäksi yritys saa kiitosta joustavuudesta sekä sujuvasta ja helposti lähestyttävästä asiakaspalvelusta.

”Asiakkainamme on kaikenkokoisia yrityksiä eri segmenteistä ja pyrimme näkemään jokaisen yrityksen ainutlaatuisen aseman”, mainitsee markkinointipäällikkö Johanna Salmi.

Pienten yritysten haasteet esimerkiksi IT-infrastruktuurin suhteen tunnetaan hyvin. Norra Finansissa nähdäänkin, että on tärkeää tarjota asiakkaille toimivia järjestelmiä ja infrastruktuuria.

Korkeat odotukset tulevaisuudelle

Wahlbergin mukaan Norra Finansin tulevaisuudennäkymät ovat kirkkaat.
”Perustajamme toive on, että olemme Pohjoismaiden suurin yksityinen laskurahoittaja. Meillä onkin valtava halu myydä yhä enemmän ja tehokkaammin, tämä tulee selkärangastamme.”

Myynnin tulokset ovat myös nähtävissä. Tällä hetkellä yritys rahoittaa laskuja sadalla miljoonalla eurolla kuukaudessa.

”Samalla autamme myös asiakkaitamme kasvamaan, koska mekin kasvamme vain yhdessä heidän kanssaan”, Salmi summaa.

Valikoidut

Viimeisimmät