siirry sisältöön

Vanhan ilmanvaihtokoneen vaihto uuteen sujuu nyt helposti ja nopeasti

Vallox 125 MV on ilmanvaihtokone, joka on suunniteltu erityisesti saneerauskohteisiin. Koneen eri malleilla voidaan korvata kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokonemalleja, jolloin saavutetaan energiatehokas ja ominaisuuksiltaan nykyaikainen ilmanvaihto helposti ja nopeasti.


Nykyaikaisella koneella energiansäästöä ja asumismukavuutta
Vanhan ilmanvaihtokoneen vaihtaminen tekniikaltaan nykyaikaiseen tuo ennen kaikkea energiansäästöä. Koneellisen ilmanvaihdon energiankulutukseen vaikuttavat mm. puhaltimien energiatehokkuus sekä ilmanvaihtokoneen lämmöntalteenottokyky. Vuosikymmenten kuluessa niin puhaltimissa kuin lämmöntalteenottokennoissa on tapahtunut huomattavia harppauksia eteenpäin, ja lisäksi kehittynyt automatiikka on tuonut vaivattomuutta ilmanvaihdon ohjaukseen.

Vanhempien ilmanvaihtokoneiden, kuten MUH Ilmava, Vallox Digit ja Vallox 75/95 -mallien lämmöntalteenoton hyötysuhde on vain n. 50 %, kun nykyaikaisella ilmanvaihtokoneella se voi olla jopa lähes 80 %. Valloxin ilmanvaihtokoneet lämmittävät tuloilman lähes ympäri vuoden yli +17 asteeseen pelkällä poistoilman lämpöenergialla.

Lisäksi uusien ilmanvaihtokoneiden puhaltimet kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa kuin vanhat puhaltimet. Sulatusautomatiikan ansiosta Vallox 125 MV -ilmanvaihtokone ei myöskään sammuttele tulopuhallinta kovimmillakaan pakkasilla.

Uusi kone tuo ilmanvaihtoon vaivattomuutta ja huolettomuutta, kun sisäänrakennetut anturit tehostavat ilmanvaihtoa automaattisesti tarpeen mukaan. Halutessaan konetta voi ohjata esimerkiksi maksuttoman pilvipalvelun avulla.

Vallox 125 MV on helppo vaihtaa vanhan paikalle

Vallox 125 MV -ilmanvaihtokoneen eri mallit ovat mitoiltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan samanlaiset – vain niiden kanavalähdöt poikkeavat toisistaan. Mallien kanavalähdöt ovat samoilla tai lähes samoilla paikoilla kuin vanhoissa ilmanvaihtokonemalleissa. Kun kanavalähdöt ovat samat, ei tarvita isoa kanavaremonttia, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

Mikä Vallox 125 MV -malli vanhan koneen tilalle?

Uusi saneerauskone korvaa useita kymmeniä Valloxin ja muiden valmistajien vanhoja ilmanvaihtokonemalleja. Tarkista vanhan ilmanvaihtokoneesi korvaava malli osoitteesta vallox.com/vallox-125-mv/

www.vallox.com

Valikoidut

Viimeisimmät