siirry sisältöön

VTS-kodit tarjoaa hyvän elämän alustan

Kohtuuhintaisia koteja, monikäyttöisiä yhteistiloja ja asumisen helppoutta – VTS-kotien asukkaana saa vähemmällä enemmän.


VTS-kodit on yli 9 000 asunnollaan Tampereen suurin vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisen kodin yli 17 000 tamperelaiselle. Sen toimintaa ohjaa vastuullisuus, mikä näkyy muun muassa talojen energiatehokkuuteen ja toimiviin asuinyhteisöihin panostamisena. Kaikki vuokratuotot käytetään asukkaiden asumisen hyväksi.

”Tarjoamme asukkaille enemmän tilaa asumiseen ja elämiseen. Monista kohteistamme löytyy viihtyisiä ja hyvin varusteltuja yhteistiloja, kuten talopesula, asukastila ja jopa korttelikuntosali – siis enemmän neliöitä kohtuuhintaan”, kertoo asiakkuusjohtaja Kristian Unkuri. ”Näin mahdollistamme asukkaiden keskinäisen yhteisöllisyyden ja asumisviihtyvyyden rakentumisen.”

Asukkaiden käytössä ovat myös sähköiset palvelut 24/7 ja 100 megan nettiyhteys.

Pisteet kotiin -asukasetujärjestelmä palkitsee asukkaita pitkäaikaisesta asumisesta ja kannustaa osallistumaan asukastoimintaan sekä asumisviihtyvyyden kehittämiseen. Kertyneillä pisteillä voi lisätä oman kotinsa asumismukavuutta.

Syksyllä haettavissa on esimerkiksi pian valmistuvia uusia ja perusparannettuja vuokrakoteja Hervantajärvellä Heittoniitynkujalla sekä Härmälässä Rollikankadulla ja Perkiönkadulla. Marraskuussa alkaa haku Lamminpään uusiin kerrostaloihin.

Vuokra-asuminen on helppoa ja joustavaa.
VTS-kotien asunnot ja palvelut löytyvät osoitteesta www.vts.fi

Valikoidut

Viimeisimmät