siirry sisältöön

Yhtä hyödylliset kuin lukulasit

Helppokäyttöisten senioripuhelimien kehittäjänä tunnettu Doro AB on tuonut markkinoille kuulokkeet, jotka auttavat lievästä tai keskivaikeasta kuulonalenemasta kärsiviä kuulemaan paremmin kaikissa tilanteissa.

Iän myötä tapahtuva kuulon heikkeneminen voi alkaa jo alle viisikymppisenä, mutta elämänlaatua heikentävän vaivan hyväksyminen voi viedä ihmiseltä vuosia.

"Ikäryhmässä 60+ erilaiset kuulo-ongelmat ovat jo aivan tavallisia”, kertoo tuotepäällikkö Yucel Yasar Doro AB:ltä. ”Tutkimusten mukaan kestää keskimäärin 7-10 vuotta, ennen kuin ihminen myöntää asian itselleen, ja on valmis tekemään sille jotakin. Tähän saakka ongelmaan ei oikein ole ollut tarjolla helpotusta ennen varsinaisen kuulolaitteen hankkimista.”

Jo lievä tai keskivaikea kuulon aleneminen vaikuttaa monin eri tavoin päivittäiseen elämään. Keskusteluihin on vaikeampi ottaa osaa etenkin meluisassa ympäristössä. Perhetilaisuudet voivat rasittaa jos kuulemisesta tulee palapeliä, jossa kuulee vain osan sanoista. Monille ensimmäinen merkki kuulon heikkenemisestä on tarve kääntää autoradion ja television äänenvoimakkuutta yhä isommalle. Kysymys ”mitä” tulee turhankin tutuksi lähipiirille.

Viime syksynä markkinoille tulleet langattomat Doro HearingBuds -nappikuulokkeet on suunniteltu auttamaan kuulonalenemasta kärsiviä ihmisiä siinä vaiheessa, kun varsinaisen kuulolaitteen hankinta ei ole vielä ajankohtaista.

Popeda-yhtyeestä tuttu muusikko Costello Hautamäki on yksi Doro HearingBuds -kuulokkeiden tyytyväisistä käyttäjistä.

”Korvat ovat yksi ihmiskehon monimutkaisimmista osista. Ne ovat jokaisella meistä yksilölliset”, tuotepäällikkö Yasar sanoo. ”HearingBuds -kuulokkeet toimivat aivan kuten normaalit langattomat kuulokkeet. Ne myös näyttävät samanlaisilta. Niiden käyttö on helppoa, ja niiden tunnistustekniikka mahdollistaa nappikuulokkeiden asentamiseen kumpaan korvaan tahansa.”

Kuulokkeet parantavat äänen laatua ja kuulokokemusta kaikenlaisissa tilanteissa: kahdenkeskisissä keskusteluissa, yleisötilaisuuksissa, kauppakeskuksissa, ravintolaillallisilla, televisiota katsellessa tai vaikka musiikkia kuunnellessa.

”Kuulokkeet säädetään omaan kuuloon sopiviksi HearingBuds -sovelluksesta löytyvän kuulotestin avulla”, kertoo Doro AB:n Suomen maapäällikkö Kai Seppälä. ”Sovelluksen avulla on helppoa säätää omaa kuulokokemustaan optimaaliseksi erilaisissa ympäristöissä.”

Lisää laatua elämään. Doro HearingBuds -kuulokkeet sopivat päivittäiseen käyttöön henkilölle, joka kärsii alkavasta kuulonalenemasta.

HearingBuds -kuulokkeet ovat yhteensopivat kaikkien Doron näppäin- ja älypuhelimien sekä tablettien kanssa. Lisäksi ne toimivat yhteen kaikkien Android-, iOS- ja Bluetooth-tekniikkaa käyttävien laitteiden kanssa. Kuulokkeita voit kysyä Doron jälleenmyyjiltä Suomessa.

Lue lisää: www.doro.com

Valikoidut

Viimeisimmät