siirry sisältöön

Huolettomasti lennolle Flyparkin kautta

Flypark-pysäköinti on suunniteltu helpottamaan asiakkaan lentomatkustamista, kun matka alkaa autoillen Helsinki-Vantaan lentokentälle. Pyrimme tekemään pysäköinnistä stressitöntä, jotta matkalle on mukava lähteä.

Tervetuloa, toivottaa Flyparkin koko henkilökunta!

Varaus kannattaa tehdä verkkosivullamme www.flypark.fi heti lentovarauksen jälkeen. Näin varmistat haluamasi pysäköintipaketin, joita Flyparkissa on neljä; Basic, Basic Plus, Comfort ja LUX pysäköinti. Isoille autoille on lisäksi XXL-pysäköintipaketti sekä matkailu- ja pakettiautoille tarkoitettu alue. Lentomatkailun kiihtyessä myös autopaikkojen kysyntä on kasvanut, joten ajan varaaminen ajoissa kannattaa!

Flypark sijaitsee aivan lentokentän naapurissa, alle kolmen kilometrin päässä terminaalista. Auton löytymistäkään ei tarvitse jännittää, koska henkilökuntamme tietää ja opastaa mihin auto on pysäköity. Henkilökohtainen palvelu erottaakin meidät muista.

Sujuva pysäköintiprosessi

Flypark-pysäköintiprosessi lähtee verkkovarauksesta, jolloin saat sähköpostiisi ohjeen, miten parkkeeraus sujuu, muistutukset varauksesta sekä ajo-ohjeen ja Googlemaps-linkin, jolla voit navigoida suoraan paikalle. Pysäköintiin saapuessasi ajat infoalueelle ja ilmoittaudut suoraan henkilökunnallemme tai tabletin avulla ja tilaat kuljetukseen.

Henkilökuntamme opastaa sinua valitsemassasi pysäköintipaketissa, hoitaa kuljetuksen ja kertoo sen aikana, miten paluukuljetus tilataan. Kuljetukset sujuvat nonstoppina 24/7, ja pyrimme siihen, että turhia odotusaikoja ulkotiloissa ei synny.

Sähköautoilu on hieno vihreä trendi ja Flypark tukee sitä latauspalvelulla. Varaamalla Flyparkista Basic Plus, Comfort tai LUX pysäköintipaketin, voit ostaa siihen latauspalvelun ja varmistat joustavan kotimatkan lennolta palatessasi.

Yrityspysäköinnillä työmatkat kevyiksi ja kustannustehokkaiksi

Jos yrityksesi henkilöstö käyttää paljon pysäköintipalveluita lentomatkojen aikana, oikea osoite on Flypark. Helpota matkalaskujen operointia ja säästä aikaa sekä rahaa. Ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen myynti@flypark.fi voimme tehdä teille pysäköintitilin, ja saatte kaikki lentoparkit jatkossa yhdelle kuukausittaiselle laskulle. Lisäksi autojen pesut ja huolenpito hoituvat matkojen aikana säästäen henkilökunnan kallista aikaa.

PYSÄKÖINTIPAKETTEJA JOKAISELLE

Flyparkin pysäköintipaketeista löytyy sopiva eri tarpeisiin, itsepalveluna toimivasta Basicista, kätevään Basic Plus:n, lisämukavuutta tuovaan Comfortiin ja erityisturvalliseen Luxiin.

Comfort ja LUX -parkkipaketteihin voit ostaa myös auton puhdistus- ja huoltopalveluita. Meiltä löytyy pikkurahalla pieniä ehostuspaketteja, aina auton keraamiseen pinnoitukseen ja tuulilasin kiveniskun korjaamiseen.

Vahva suositus: valitse Comfort parkki ja pidä autostasi huolta itseäsi ja aikaa säästäen pysäköinnin aikana.

Valikoidut

Viimeisimmät