siirry sisältöön

Tyytyväiset työntekijät ja tyytyväisiä asiakkaita

Hyvä johtaminen on keskeinen tekijä siinä, miten ihminen viihtyy työssään. Tuire ja Aleksi kertovat, miksi he halusivat töihin Hoitokoti Päiväkumpuun.


Päiväkummussa on pidetty yli 20 vuoden ajan työn punaisena lankana elämänilon toimintafilosofiaa. Se on yhä tärkeä osa tämän päivän toimintakulttuuria. Päämääränä on elämänilon tuottaminen yhteisössämme.

Henkilöstön hyvinvointi on avainasemassa, jotta asiakkaamme saavat hyvää palvelua ja voivat elää mahdollisimman hyvää elämää. Sen on huomannut myös sairaanhoitaja, ryhmäkotivastaava Tuire Eerola. Hän haki ystävänsä ehdotuksesta sairaanhoitajan paikkaa Päiväkummusta vuonna 2018.

”Olen viihtynyt täällä erinomaisesti muun muassa urapolkumahdollisuuksien ansiosta. Jo työhaastattelussa tuli tunne, että täällä kohdataan työntekijät sydämellä ja meistä välitetään. Meitä kannustetaan kehittämään itseämme ja ylläpitämään ammattitaitoamme.”

Tuire Eerola ja Aleksi Lehikoinen kuuluvat Päiväkummun noin 200 pääkaupunkiseudun hoiva-alan ammattilaisen joukkoon.

Tuire pitää Päiväkummun valtteina perheyrityksen matalaa hierarkiaa ja sitä, että ihmisiä kannustetaan etenemään urallaan. Hän on suorittanut työn ohessa palliatiivisen- ja saattohoidon erikoisammattitutkinnon, sekä johtajuuden erikoisammattitutkinnon.

”Täällä kohdataan työntekijät sydämellä ja meistä välitetään.”

Aleksi Lehikoinen oli jo pitkään halunnut töihin Päiväkumpuun. Hänkin viehättyi tavasta, jolla yrityksessä suhtaudutaan sekä työntekijöihin että asiakkaisiin. Nyt hän toimii Päiväkummun Malminkartanon yksikössä johtajana.
”Asenne jolla ihminen tulee aamulla töihin, ratkaisee paljon. Haluan olla osaltani tarjoamassa mielekästä elämää, hoivaa ja huolenpitoa asukkaillemme. Yhdessä rakentaen työpäivästä tehdään kaikille hyvä päivä.”

Valikoidut

Viimeisimmät