siirry sisältöön

Merkitsevää työtä joka huomataan

Signwell on turvallisuusmerkintöjen ja standardisoinnin edelläkävijä.


Tammisaarelainen Signwell Oy on turvallisuusmerkintöjen laaja-alainen asiantuntija. Sen ydintuotteita ovat erilaiset prosessi- ja putkistomerkinnät, jälkivalaisevat kyltit sekä turvakilvet teollisuuden ja meriteollisuuden tarpeisiin.

Esimerkiksi risteilymatkustajat ympäri maailmaa ovat todennäköisesti törmänneet Signwellin tuotteisiin.

“Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja luomme uusia, yhä turvallisempia tuotteita meriteollisuudelle. Jälkivalaisevia tuotteitamme on hyödyntänyt muun muassa maailman suurin risteilyalus Icon of the Seas”, toimitusjohtaja ja omistaja Martin Holmström kertoo. Hän toimii myös Finnish Ship Suppliers & Service Associationin (FSSA) puheenjohtajana.

Signwellin käyttämissä materiaaleissa korostuvat ympäristöystävällisyys ja energiansäästö.

Värit ratkaisevat

Kun keskiössä on arjen turvallisuus, erilaisten standardien ja lakien tunteminen läpikotaisin on Holmströmin mukaan välttämätöntä. Signwellillä tätä poikkeuksellista osaamista on jo 30 vuoden ajalta.

“Asiakkaamme ovat kansainvälisiä pörssiyhtiöitä, joiden on jatkuvasti oltava ajan tasalla erilaisten turvallisuusvaatimusten suhteen. Siksi meidänkin on hallittava viimeisimmät tuotantomenetelmät.”

Signwell on myös aktiivisesti mukana standardointityössä suomalaisten teollisuusyritysten muodostamassa PSK Standardointi ry:ssä. Yritys teki viime vuonna aloitteen putkistomerkintöihin liittyvän standardin uusimiseksi. Lopputuloksena syntyi tuorein PSK 0903 -standardi, joka käsittelee putkiston merkintää virtaavien aineiden tunnuksin.

"Kehitämme jatkuvasti yhä turvallisempia tuotteita meriteollisuudelle."

“Ala on globaali ja huoltohenkilöstö liikkuu maasta toiseen. Turvallisuuden kannalta on ratkaisevaa, että vaarallisten aineiden merkkivärit ovat eri maissa yhdenmukaiset. Voi tuntua pieneltä asialta, että hapot merkitään nyt putkistoihin oranssilla violetin sijaan, mutta meille ja koko alalle se on askel kohti turvallisempaa ja tehokkaampaa työympäristöä.”

Valikoidut

Viimeisimmät