siirry sisältöön

Tampereen Vesi tarjoaa monipuolisia tehtäviä ja kivan työilmapiirin

Tampereen Veden henkilöstö arvostaa työnantajan tarjoamia hyviä etuuksia sekä keskinäistä auttamisen ja hyvän huumorin kulttuuria. Vesihuoltolaitokselle sopivat monenlaiset ihmiset, ja erilaisia tehtävänkuvia on tarjolla laajasti.


Putkimestarina toimiva Tommi Kivimäki on viihtynyt Tampereen Vedellä jo yli kaksikymmentä vuotta. Oppisopimuskoulutuksessa aikoinaan aloittanut Kivimäki opiskeli työn ohessa rakennusmestariksi ja toimii nykyisin vesi- ja viemäriverkoston kunnossapidon työnjohto- ja esihenkilötehtävissä.

Hänelle on tärkeää, että työ on monipuolista ja vaihtelevaa.

”Työtehtäviini kuuluu niin kunnossapitoon kuin uudisrakentamiseen liittyviä tehtäviä, joka kuudes viikko myös varallaoloa. Ruutu on monipuolinen, eikä aamulla ikinä tiedä mitä on luvassa. Hyvää on myös se, että työ on liikkuvaa, kohteesta toiseen.”

Tampereen Veden uudempiin työntekijöihin kuuluu verkkotietoinsinööri Elias Holma, joka päätyi ensin Tampereen Vedelle kesätyöntekijäksi, koska hänellä oli kokemusta jo oman kotikaupunkinsa Kokkolan vesilaitokselta.

”Vesihuoltolaitoksen hommat olivat sen verran mukavia, että ajattelin hakea Tampereelle muutettuani paikalliseen vesihuoltolaitokseen. Harjoittelujen jälkeen sain ensin määräaikaisen paikan ja puolen vuoden kuluttua siitä vakituisen. Päätehtäväni nyt on käyttää verkkotietojärjestelmää, jossa putkistot ovat digitaalisessa muodossa”, hän kertoo.

Hyvä työyhteisö motivoi

Sekä Kivimäki että Holma kehuvat mukavaa työilmapiiriä ja työkavereita, jotka ovat valmiita auttamaan ja joiden kanssa on hyvää huumoria. Holman mukaan hänen aloittaessaan uutena kollegoilta sai paljon tukea.

”Sain tosi hyvin briiffausta järjestelmästä ja toimintatavoista”, hän toteaa.

Positiivista työpaikassa on myös sen tarjoamat edut ja panostukset henkilöstön hyvinvointiin.

”Tyky-toiminta on laadukasta. Meillä on mahdollisuus testata uusia lajeja kerran kuussa ja käytössä on myös E-passi, jonka 200 euron käyttörahaa voi hyödyntää kulttuuriin ja liikuntaan”, Kivimäki mainitsee.

Hänen mukaansa Tampereen Vedelle sopivat hyvin monenlaiset uudet työntekijät. Työtehtäviä on tarjolla laajasti asiakaspalvelusta käytönvalvontaan ja autonkuljettajaan.

”Tietty kokemus alalta on toki hyödyksi hakiessa. Asenteessa on tärkeintä, ettei ole liian tosikko”, hän summaa.

Tampereen Vesi Oy vastaa yli 250 000 ihmisen päivittäisestä vesihuollosta. Huolehdimme vastuullisesti vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta. Kaupungin kasvaessa rakennamme suunnitelmallisesti vesi- ja viemäriverkostoa. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 70 milj. euroa ja meillä työskentelee noin 160 eri alojen ammattilaista.

Valikoidut

Viimeisimmät