siirry sisältöön

Oikeilla kaihtimilla voi vaikuttaa energiankulutukseen

Kotimainen Suomen Visor Oy on pitkän linjan kaihdinratkaisujen asiantuntija, jonka tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta, tyylistä sekä innovatiivisuudesta. Oikean kaihtimen valitsemalla voi myös vähentää lämmitys- tai viilennystarvetta ja säästää energiaa.


Visor on Kempeleessä toimiva kaihdinvalmistaja, jolla on jo 50 vuoden kokemus kaihdinten valmistuksesta. Sen kaihtimet ovat kotimaisia, käsintehtyjä ja ne valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan.

”Korkean laatumme taustalla on ennen kaikkea pitkä kokemus ja tuotekehitys, tunnemme kaihdinratkaisuihin liittyvät tarpeet erittäin hyvin”, aloittaa Vilja Lehtonen Visorilta.

Visor erikoistuu ikkunakaihtimiin, pimennyskaihtimiin ja terassille sekä parvekkeelle sopiviin kaihtimiin. Sekä tuotteiden muotoilu että ominaisuudet ovat täysin ainutlaatuisia.

”Kaihdinta voi säätää kahteen suuntaan portaattomasti. Säädettävyys onkin huippuluokkaa. Kaihdin asennetaan ikkunaan sisäpinnalle, joko sisäikkunaan tai parvekelasiin, ja se pysyy ryhdikkäänä, vaikka ikkunapinnat olisivat laajoja”, Lehtonen jatkaa.

Visorin tuotteille on myös tarjolla todella laaja kangasvalikoima. Classic-mallistoon kuuluu 10 kangasta, lisäksi tarjolla on pimentäviä kaihtimia sekä merestä kerätyistä muovipulloista valmistettujen kierrätyskankaiden Terra-mallisto.

Energiatehokkuutta parantamaan

Oikealla kaihdinvalinnalla voidaan myös parantaa asunnon energiatehokkuutta. Pimentävissä Visor-kaihtimissa käytetään ontelokangasta, joka muodostaa ikkunan pintaan eristävän kerroksen.

”Tutkimuksemme mukaan pimennyskaihtimet voivat vähentää energiankulutusta talvella jopa 12 prosenttia estämällä kylmän ilman hohkaamisen sisälle. Samassa tutkimuksessa totesimme, että ikkunan energiahävikki voi vähentyä jopa 46 prosenttia”, Lehtonen mainitsee.

Kesän viilennystarpeeseenkin Visorilla on hyvä vaihtoehto.

”Tarjolla on esimerkiksi valkoinen kangas, jonka taustalla on helmiäispinta. Se torjuu auringonvaloa ja suojaa tilaa kuumenemiselta niin parvekkeella kuin sisätiloissa.”

Helposti asennettava ihan jokaiselle

Tuotteiden tilaaminen ja asentaminen on Lehtosen mukaan tehty mahdollisimman helpoksi. Kaihtimet voi tilata suoraan verkosta, mutta jokainen tilaus käydään asiakkaan kanssa vielä läpi, jotta valittuna ovat varmasti oikea kangas, mitat ja oikea kiinnitystapa.

”Kaihtimen oikea koko on helppo mitata ja selkeä asentaa. Se ei vaadi erityisiä työkaluja, vaan onnistuu ikkunankarmiin muutamalla kiinnikkeellä. Kyseessä ei siis ole suurempi rakennusprojekti.”

Tuotteiden asiakaskunta on todella laaja, ja kaihtimet sopivat jokaiseen ikkunaan. Tietyt asiakasryhmät ovat kuitenkin erityisen ihastuneita tuotteisiin. Lapsi- ja lemmikkiperheet arvostava sitä, että vekkikankainen tuote palautuu muotoonsa rajummankin käytön jälkeen ja kaihtimesta ei esimerkiksi roiku erillisiä naruja.

Visorin kaihtimia suosivat myös sisustajat, koska tuotteet ovat tyylikkäitä ja sopivat monenlaiseen sisustustyyliin. Tuotteiden aikaansa edellä oleva design on ansainnut niille myös Design from Finland -merkin.

”Kiinnitämme aina erityistä huomiota kaihdinten laatuun, tyylikkyyteen ja turvallisuuteen”, Lehtonen summaa.

Valikoidut

Viimeisimmät