siirry sisältöön

Valoremontti Oy korostaa led- valaistuksen merkittäviä etuja

Valoremontti Oy on valaistuksen asiantuntijayritys, joka tekee valaistussaneerauksia asiakaslähtöisellä otteella. Hyvän valaistussuunnittelun avulla voidaan sekä tuottaa kustannussäästöjä että parantaa työhyvinvointia.


Valoremontti Oy:n toimitusjohtaja Petri Rapeli kuvailee Valoremontti Oy:tä sopivan pieneksi ja ketteräksi perheomisteiseksi yritykseksi, jonka tärkeänä etuna on tunnettu päämies Signify (ent. Philips).

Hyvin tärkeäksi kilpailueduksi Rapeli mainitsee sen, että yrityksen periaatteena on pitää kiinni sovituista hinnoista ja välttää lisälaskutusta.

"Olen itse työskennellyt aikoinaan hankintapuolella ja tiedän, että lisälaskutus saa verenpaineen nousemaan. Meillä lähtökohtana onkin, että se pidetään mitä sovitaan", hän toteaa.

Yritys toteuttaa valaistussaneerauksia yrityksille ja julkisen puolen toimijoille kokonaispalveluna, johon kuuluvat kartoitus, valaistussuunnittelu, itse valaisimet, urakointi ja vanhojen valaisinten kierrätys.

"Riittää, että asiakas sopii kanssamme päivän, jolloin aloitetaan. Projektin aikana keskustelemme vielä henkilöstön kanssa, jotta saamme aikaiseksi parhaan mahdollisen lopputuloksen."

"Meillä lähtökohtana on, että se pidetään mitä sovitaan."

Ledien edut kiistattomat

EU-lainsäädännön muuttuessa monessa yrityksessä on tullut vastaan pakollinen valaistussaneeraus, mutta ledeihin vaihtamalla saa myös todella suurta etua. Kirkas, valkoinen valo virkistää, parantaa värientoistoa ja vaikuttaa tuotannon laatuun ja tehokkuuteen. Myös kustannusvaikutukset ovat selvät.

"Energiansäästöllä on totta kai suuri rooli. Annamme aina tarjouksen mukana energiansäästölaskelman. Energiansäästö on lyhyen takaisinmaksuajan tärkein ajuri, koska säästö on tyypillisesti 60–70 prosenttia, jos mukaan lisätään myös ohjausjärjestelmä, voidaan päästä 90 prosentin säästöön", Rapeli kertoo.

Erityisesti nyt sähkönhinnan puhuttaessa energiansäästöstä puhutaan todella paljon. Rapeli korostaa kuitenkin, että asiakkaiden ei itsensä tarvitse olla asiantuntijoita energian tai valaistussuunnittelun suhteen.

"Valaistus ei ole asiakkaiden ydinosaamista, joten meidän tehtävämme onkin käydä asiat tarkkaan läpi heidän kanssaan ja varmistaa, että suunnitelmat vastaavat juuri heidän tarpeisiinsa."

Valikoidut

Viimeisimmät