siirry sisältöön

ViemäriExpert – parasta palvelua, yhden katon alta

ViemäriExpert hoitaa kaikki viemäreihin liittyvät työt ammattitaitoisesti ja ennakoivasti. Yrityksen perustajan Jan-Erik Liivin tavoitteena on tarjota poikkeuksellisen hyvää palvelua.


ViemäriExpert on viemäripalveluiden erikoisosaaja, jonka palveluihin kuuluvat kaikki viemäreihin liittyvä. Palveluita ovat esimerkiksi viemärien ja putkistojen avaukset, painehuuhtelut, kuvaukset, huollot ja korjaukset sekä pumppujen ja pumppaamojen asennukset ja huollot.

Yrityksen asiakkaista suurin osa on yritysasiakkaita kuten taloyhtiöitä ja huoltoyhtiöitä, mutta asiakkaisiin kuuluu jonkun verran myös omakotitaloja.

”Tyypillinen asiakastapaus on tukkeutunut viemäri taloyhtiössä. Usein paikalle pyydetään ensin putkimies, ja jos tämä ei auta, me tulemme poistamaan tukoksen ja painehuuhtelemaan putkiston. Jos sama tapahtuu useasti, voimme myös selvittää mistä tukkeutuminen johtuu ja esimerkiksi korjata rikkoutuneen putken”, perustaja ja toimitusjohtaja Jan-Erik Liiv aloittaa.

Hänen mukaansa yrityksen tärkeimpänä etuna onkin, että yhden katon alta voidaan tarjota kaikki tarvittava.

”Ideanamme on täysi palvelu. Sellaista ehjää viemäriä ei ole tullut vastaan, jota emme jollain tavalla saisi auki. Asiakkaiden stressi loppuukin siihen, kun otamme tilauksen vastaan”, Liiv toteaa.

Varmasti nopeaa palvelua

ViemäriExpertin toimintaperiaatteena on tarjota palvelua pintaa syvemmältä. Liivin mukaan alan parhaan palvelun tarjoamisessa tärkeää on nopeus, johon pystytään vuorokauden ympäri toimivan päivystyksen avulla.

”Kun asiakas soittaa meille, että viemärivedet ovat lattialla, olemme tunnin päästä paikan päällä. Voi olla tosi iso ero, hoitaa asia tunnissa tai vaikkapa kolmessa tunnissa, jolloin vesi tulee jo rappukäytävässä vastaan.”

Lisäksi palvelun tärkeitä osia ovat totta kai ammattitaitoinen henkilöstö sekä laadukas kalusto ja osat.

”Kaikkien palapelin palasten tulee olla kohdillaan”, Liiv mainitsee.

Ennakoimalla säästöä

ViemäriExpertin mukaan ennakoiva asenne viemäriin ja putkistoihin liittyvissä asioissa on taloyhtiöille paras toimintatapa. Yksi hyvä työkalu tähän on Liivin mukaan vuosihuoltosopimus.

”Se on ehdottoman hyvä vaihtoehto. Sopimus maksaa satasia vuodessa, mutta jos esimerkiksi pumppu menee rikki, puhutaan tuhansista euroista.”

Lisäksi kovassa käytössä olevien viemärien puhdistuksesta kannattaa pitää huolta.

”Jos viemäri tukkeutuu, kannattaa se aina painehuuhdella, perinteisellä rassaamisella ei saa puhdistettua viemäriä jätekertymistä jotka voivat tukkia viemärin uudelleen.”

Valikoidut

Viimeisimmät