siirry sisältöön

CTN:n laitteilla voidaan tukea hyvinvointia monipuolisesti

CTN on yksitoista vuotta alalta kokemusta kerännyt, kotimainen hyvinvointilaitteiden valmistaja. Sen huippukylmä-, ylipainehappihoito- ja punavalolaitteiden avulla voidaan saavuttaa hyviä tuloksia esimerkiksi suomalaisille yleisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen helpottamiseen.


CTN:n myyntijohtaja Mare Oravainen aloittaa toteamalla, että suomalaiset kärsivät hyvin laajasti erilaisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista, kuten selkä- ja niskahartiaseudun kivuista tai jännetuppitulehduksista.

”Kun ihmiset kipujen takia eivät sitten pääse liikkumaan, tulee päälle vielä mielenterveyden ongelmia.”

CTN on Olympiakomitean virallinen kumppani ja sitä kautta tutustunut myös fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn parantamiseksi kehitettyyn Toimintakykyinen Suomi -kampanjaan. Kampanjan mukaan liikkumattomuudesta ja paikallaanolosta aiheutuu Suomessa vuosittain jo 4,7 miljardin euron kustannukset.

Oravaisen mukaan CTN:n tavoitteena on omalta osaltaan vaikuttaa tämän trendin muuttamiseen. Yrityksen hoitolaitteiden avulla kivut saadaan vähenemään ja mahdollisuudet kuntoutua paranevat.

”Lisäksi hoitoja voidaan käyttää ennaltaehkäisyyn, on parempi hoitaa terveyttä kuin sairautta”, Oravainen toteaa.

Monipuolisia hyötyjä

Kaikki CTN:n laitteiden hoitomuodot ovat olleet käytössä jo vuosikymmeniä. Yrityksen laitteet edustavat kuitenkin korkeaa teknologiaa ja ovat helposti ja turvallisesti käytettäviä. Yrityksen valikoimiin kuuluvat huippukylmälaitteet, sekä kokovartalolle että paikallishoitoon.

”Huippukylmä tarjoaa erittäin virkistävän vaikutuksen, sitä voi ajatella kuiva-avantona. Keho saa thermoshokin, joka on täysin turvallinen ja virkistää, rentouttaa, palauttaa sekä laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle.”

Ylipainehappihoidossa keho on paineen alla samalla kun maskin kautta voi hengittää 98 prosenttista happea. Paineen avulla happi liukenee paremmin verenkiertoon ja sieltä kudoksiin. Kun keho on hyvin hapetettu, solut toimivat paremmin.

Punavalohoitoa Oravainen kutsuu leikkimielisesti tiivistetyksi auringonvaloksi, joka lataa ihmiskehon solujen mitokondrioiden akut.

”Erityisesti pimeänä, väsyttävänä aikana punavalon avulla pystyy lataamaan itseään. Samalla punavalo auttaa myös esimerkiksi lihasten rentouttamiseen tai ihovaurioihin.”

Hoitoja on nyt jo saatavissa ympäri Suomen eri hyvinvointikeskuksissa ja yrityksen tavoitteena on laajentaa saatavuutta mahdollisimman paljon.

”Kannustan kokeilemaan rohkeasti. Hoidot ovat hinnaltaan jokaisen ulottuvilla ja kentältä saamamme palautteen mukaan, lähes 90 prosenttia tuki- ja liikuntaelinvaivoista helpottuu näiden avulla. On siis turha kärsiä, kun hoitovaihtoehtoja on olemassa”, Oravainen summaa.

LISÄÄ TIETOA JA HOITOPAIKAT LÖYDÄT SIVULTA CTN.FI

Valikoidut

Viimeisimmät