siirry sisältöön

Rakkaus ei katso ikää

Oletko yli viisikymppinen ja etsit rinnallesi uutta kumppania? E-kontaktissa kanssasi samanikäiset sinkut odottavat sinua ja ovat valmiina sitoutumaan. Nyt on aika tarttua tilaisuuteen!


Löydä elämäsi rakkaus E-kontaktista

Unelmoitko uudesta romanssista, lämpimistä hetkistä, tai muuten vain henkilöstä, jonka kanssa jakaa arjen ilot? Elämässä ei ole koskaan liian myöhäistä tavata uusia ihmisiä, joten älä vain haaveile, vaan astu ulos mukavuusalueeltasi!
E-kontaktissa tutustut sinkkuihin, jotka jakavat samat arvot ja kiinnostuksen kohteet kuin sinä. Olet sitten hiljattain eronnut, leski tai vasta etsit sitä oikeaa, E-kontakti tarjoaa valikoiman kiinnostavia ihmisiä.
E-kontaktin aktiivisia käyttäjiä löytyy kaikkialta Suomesta. Saatatkin yllättyä kuinka läheltä voit löytää sen oikean.
Nettideittailu ei ole pelkästään nuorten juttu. Yhä useammat yli 50-vuotiaat löytävät kumppanin verkosta, erityisesti ikäisilleen suunnatuilta deittisivustoilta. Jätä siis ennakkoluulot taaksesi ja anna rakkauden löytää sinut netin kautta!

Tavoita samanhenkisiä – turvallisesti

Etsitpä sitten elämäsi rakkautta, seuralaista treffeille tai matkakumppania, E-kontaktin kautta löydät ne, jotka etsivät samaa kuin sinä.
E-kontaktin hakuominaisuudet mahdollistavat juuri sinulle sopivien ihmisten löytämisen. Rajaa hakuasi iän, sijainnin tai muiden toiveidesi mukaan. Voit myös olla varma, että E-kontaktissa kaikki on turvallista. Jokainen profiili tarkastetaan huolella, ja asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua milloin vain.

Kuinka aloittaa deittailu E-kontaktissa

Rekisteröityminen E-kontaktiin on vaivatonta ja täysin ilmaista. Panosta profiiliisi lisäämällä kuva ja persoonallinen kuvaus itsestäsi ja toiveistasi. Miksi et myös loisi kuvagalleriaa, jolla voit kertoa itsestäsi enemmän? Muista: panostamalla profiiliisi parannat mahdollisuuksiasi löytää juuri oikea kumppani.
Kun profiilisi on valmis, voit alkaa etsiä muita jäseniä tai antaa E-kontaktin esitellä sinulle sopivia profiileja. Ole aktiivinen, ota rohkeasti yhteyttä muihin ja anna itsellesi mahdollisuus onneen.
E-kontaktissa voit vapaasti selata profiileja ja tutkia löytyisikö joukosta kiinnostavaa henkilöä. Joidenkin ominaisuuksien käyttöön tarvitset kuitenkin maksetun jäsenyyden, jonka voit valita itsellesi sopivan pituisena jaksona.

Ota ensimmäinen askel nyt: E-kontakti.fi!

Valikoidut

Viimeisimmät