siirry sisältöön

Regio Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua energiaremontteihin

Regio Oy:n alla toimii kolme tytäryhtiötä, joiden avulla yritys voi vastata asiakkaiden tarpeisiin laajasti. Yritys tarjoaa korkeatasoista apua energiaremontointiin, erityisesti aurinkoenergian tuotantoon sekä ovien ja ikkunoiden energiatehokkuuden parantamiseen.


Regio Oy on vuonna 2019 perustettu yritys ja nykyisin emoyhtiö, jonka alle asettuvat asennuspalvelu (Suomen Sähköapu), tukkumyynti (Suomen Energiatuote) sekä myyntiorganisaatio (Suomen Energia Apu). Yritys toimii koko Suomen alueella, eteläisimmät asennuskohteet yritykseltä löytyvät pääkaupunkiseudulta, pohjoisimmat Utsjoelta saakka.
Toimitusjohtaja Toni Hännisen mukaan tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman täysipainoista palvelua.
"Koska tuomme aurinkoenergiatuotteet itse maahan, tunnemme ne hyvin. Asentajien osalta panostamme työviihtyvyyteen, jotta vaihtuvuus olisi pientä. Asentajamme tekevätkin satoja kohteita ja tietävät todella mitä tekevät", hän kertoo.
Yritys tekee energiatehokkuutta parantavia ovi- ja ikkunaremontteja. Vahvin fokus tällä hetkellä on kuitenkin aurinkoenergiassa. Hännisen mukaan kuluttajien lisäksi nyt myös yritysten kiinnostus siihen on kasvavaa.
"Maatiloilla kiinnostusta on ollut jo pidempään, mutta nyt myös yritykset katsovat energia-asioitaan kauaskantoisesti. Toki myös kuluttajat seuraavat edelleen hyvin tarkasti, mitä esimerkiksi sähkön hinnoissa tapahtuu ja tekevät päätöksiä sen perusteella."

Maahantuontiin panostaminen ajankohtaista

Hännisen mukaan yrityksellä on tavoitteena kasvattaa jatkossa erityisesti tukkupuolen osuutta, jonka toimitusjohtajana toimii Janne Väisänen.
"Myynnin ja asennuksen osalta alan markkinassa on paljon tekijöitä. Maahantuojien puolella tilaa on vielä, ja haluammekin tuoda tuotteita paitsi oman yrityksen myös muiden käyttöön."
Hänninen näkee, että ala on jatkuvuudeltaan hyvin kiinnostava. Energiatehokkuuteen liittyvät asiat kehittyvät jatkuvasti.
"Olemme koko ajan valppaana sen suhteen, mitä maailmalla tapahtuu ja haemme niitä uusia asioita, jotka voisivat kiinnostaa asiakkaita, parantavat energiatehokkuutta ja vaikuttavat myönteisesti asumiseen", hän summaa.

Valikoidut

Viimeisimmät