siirry sisältöön

Polkupyöräetu parantaa työhyvinvointia ja helpottaa rekrytointia - Team Sportia on alan asiantunteva kumppani

Vuodesta 2021 asti on ollut mahdollista tarjota työntekijöille polkupyöräetu. Edusta on tullut parissa vuodessa hyvin suosittu tapa kannustaa henkilöstöä liikkumaan sekä vähentää työ- ja vapaa-ajan matkojen ympäristövaikutuksia.


Polkupyöräetu on samanlainen veroetu kuin auto-, puhelin- tai lounasetu. Pyörää voi käyttää vapaasti myös muuhun kuin työmatkoihin ja edun avulla toivomaansa pyörään pääsee pienemmällä investoinnilla.

”Pyöräedun uskotaan nousevan tänä vuonna autoetua suositummaksi”, kertoo Team Sportian avainasiakkuuspäällikkö Ari-Matti Ruottu.

Ruotun mukaan tärkeimmät hyödyt sekä työntekijälle että työantajalle ovat liikunnan ja sitä kautta virkeyden sekä työhyvinvoinnin lisääntyminen. Lisäksi etu vaikuttaa positiivisesti työnantajamielikuvaan sekä rekrytointeihin. Tärkeäksi nähdään myös ympäristövaikutukset.

Team Sportia on kotimainen ja toimintavarma

Team Sportia on pyöräilyn erikoiskauppaketju, joka tunnetaan yrittäjävetoisuudestaan ja jolla on myös avainlippu. Paikalliset kauppiaat osaavat auttaa asiakkaiden toiveissa. Pyöräedun osalta olennaista on se, että yrityksellä on luotettavat, osaavat leasing-kumppanit. Lisäksi Ruottu nostaa esille, että esimerkiksi huoltojen toimivuus on tärkeää.

”Olemme yhdessä kauppiaidemme kanssa kehittäneet toimintamallin polkupyörien myyntiin, ja pyöräliiketoimintamme on kasvanut huomattavasti alan keskiarvoa paremmin. Olemme esimerkiksi pitäneet koulutuksia kauppiaille sekä suunnitelleet ketjun pyörämalliston asiakastarpeiden mukaan”, Ruottu kuvailee.
Pyöräilyn ohella ketju on vahva myös jääurheilun sekä juoksun asiantuntijaliikkeenä.SGN Sport on pohjoismainen urheilukaupan keskittymä, johon myös Team Sportia kauppiaat kuuluvat. Pohjoismaiden tasolla yritys on merkittävä toimija, jolla on yhteensä 280 urheilun ja vapaa-ajan liikettä.

”Olemme aidosti pohjoismainen tiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä niin pyöräilyn osalta kuin muissa kategorioissa”, Ruottu summaa.

Lue lisää osoitteessa:
https://www.sgnsport.fi/

Valikoidut

Viimeisimmät