siirry sisältöön

TT Botnian työntekijät arvostavat joustavuutta ja asiakastyölle annettavaa aikaa

TT Botnia on kuntien ja hyvinvointialueiden omistama osakeyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita työterveyspalveluja. Henkilöstölleen yritys haluaa olla aidosti ketterä, koulutusmyönteinen ja moniammatillisuutta arvostava työpaikka.


TT Botnia Oy tarjoaa tiheän verkoston työterveyspalveluja 17 paikkakunnalla Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalta. Lisäksi yrityksessä panostetaan kattaviin etäpalveluihin. Tällä hetkellä yritys työllistää noin sata terveydenhuollon ammattilaista.

Toimitusjohtaja Timo Ylilaurin mukaan toiveena on kuitenkin kasvattaa työntekijöiden määrää ja samalla taata asiakkaille yhä nopeampi palvelujen saatavuus.

”Työvoiman saatavuus alallamme on varmasti haastavin, mitä millään alalla tällä hetkellä. Uskon kuitenkin, että meillä on hyviä erottautumistekijöitä kilpailijoihin nähden.”

Joustavuus houkuttelee työntekijöitä

Toimitusjohtaja nostaa yrityksen merkittävimmiksi valteiksi työn joustavuuden ja potilastyöhön annettavan riittävän ajan.

”Keskusteluissa meille siirtyneiden lääkärien kanssa nousee esille se, että meillä annetaan asiakkaille enemmän aikaa ja potilaisiin ehtii keskittymään. Lisäksi he arvostavat sitä, että meillä työntekijöiden toiveisiin pystytään vastaamaan aikatauluja ja työskentelytapoja muokkaamalla.”

Erityistä on myös se, että kaikki ammattiryhmät voivat tehdä töitään myös etänä. Toisaalta vastaanotoilla työskennellessä hyvä henki ja auttamishalu tukevat työssä jaksamista.

”Meillä tehdään aidosti moniammatillista yhteistyötä ja huomioimme jokaisen työntekijän yksilöllisen lähtötilanteen – tuemme parhaamme mukaan työntekijöiden yksilöllistä osaamisen kehittämistä.”, Ylilauri summaa.

Valikoidut

Viimeisimmät