siirry sisältöön

Kotimaiset Puro Silmilletuotteet auttavat yhä useampia kuivasilmäisyydestä kärsiviä

Piiloset on suomalainen jo 45 vuoden ajan silmien hyvinvointituotteisiin keskittynyt yritys. Sen Puro Silmille -tuoteperhe tarjoaa kuivasilmäisyyden hoitoon neljä erilaista vaihtoehtoa, jotka on kehitetty Suomessa uusimman tutkimustiedon pohjalta.


Kuivasilmäisyys on yleinen vaiva, joka saattaa hankaloittaa normaalia elämää huomattavasti. Sen tyypillisimpiä oireita ovat kirvely, roskan tai kuivuuden tunne, polttelu, kutina ja vuotavat silmät. Silmät voivat punoittaa ja väsyä herkästi, tai näöntarkkuus vaihtelee. Oireita voivat pahentaa esimerkiksi ulko- tai sisätilojen olosuhteet ja tarkkaa katselua vaativat työt.

Puro Silmille -tuotesarja on kehitetty helpottamaan kuivasilmäisyyttä. Tuotteet ovat allergiamerkittyjä, säilöntäaineettomia ja eläinkokeettomia sekä sopivia piilolinssien käyttäjille.

”Neljästä tuotteesta löytyy sopiva jokaisen tarpeisiin, ovat oireet sitten lieviä ja kausiluonteisia tai jopa elämää rajoittavia”, kertoo Piilosetin toimitusjohtaja FT Riikka Järvinen.

Muista vaihtoehdoista tuotesarjan erottaa kotimaisuus. Puro Silmille -tuotteet ovat Suomessa sekä kehitettyjä että valmistettuja avainlipputuotteita.

”Meille kotimaisuus on ollut aina hyvin tärkeää. Puro Silmille onkin ainoa kotimainen kuivasilmäisyyden hoitoon tarkoitettu tuotesarja apteekeissa. Myös silmälasilinssien osalta Piiloset on ainoa suomalainen valmistaja”, Järvinen kertoo.

Väliaikaiseen tai jatkuvaan käyttöön

Puro Silmille -sarjaan kuuluu kolme erilaista tippaa, joista Puro Suoja on keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu kestokosteuttava lipidi- mikroemulsio-silmätippa. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus on patentoitu.

Puro Teho on tehokosteuttava tuote, jonka koostumus edistää hyvää näkemistä. Puro Vire on kausiluonteiseen käyttöön tarkoitettu kostutustippa, joka sopii hyvin esimerkiksi piilolinssien käyttäjille.

Lisäksi sarjassa on Puro Tyrni -suihke, joka annostellaan suljetuille silmäluomille. Se kosteuttaa myös silmänympärysihoa ja on erityisen kätevä, jos silmätippojen laittaminen on jostain syystä hankalaa. Järvinen muistuttaa, että kuivasilmäisyyden hoitoon käytettäviä tuotteita on turvallista käyttää tarpeen mukaan.

”Tuotetta voi lisätä aina, kun silmät tuntuvat kuivilta. Lisäksi kannattaa muistaa myös räpyttely, erityisesti päätetyöskentelyssä, sekä riittävä veden juominen”, hän mainitsee

Valikoidut

Viimeisimmät