siirry sisältöön

Suoliston terveys vaikuttaa kokonais-hyvinvointiin

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijana tunnettu Karita Tykkä korostaa, että suoliston terveys vaikuttaa kehoon ja mieleen laajasti. Hän itse tukee suoliston hyvinvointia monin eri tavoin, myös ottamalla Synbiotic-ravintolisää päivittäin.

Synbiotic15 Daily koostuu 15 miljardista maitohappobakteerista ja 4 grammasta ravintokuitua. Paketti sisältää 30 päivittäistä annosta vesilasilliseen sekoitettavaa jauhetta.

Karita Tykälle terveys ja hyvinvointi ovat olleet keskeisessä roolissa lähes aina. Jo lapsuuden kodissa panostettiin terveisiin elämäntapoihin, nykyään Karita tunnetaan muun muassa pilates- ja meditaatiovalmentajana sekä hyvinvointiin keskittyvästä Rakkaudella Karita -podcastistaan.

”Suolistoterveyden merkitys osana hyvinvointia on nostettu esiin laajemmin viime vuosina, mutta meillä kotona siitä puhuttiin jo, kun olin pieni.”

Karita uskoo, että hyvinvointi on kokonaisuus, jossa kehon, mielen ja elintapojen tulee olla balanssissa. Myös suoliston terveyteen vaikuttavat monet asiat, unirytmistä stressinhallintaan.

”Yhtä lailla epätasapainossa oleva suolistofloora säteilee moneen. Luonnollisesti sen epätasapaino on monien vatsaongelmien kuten ruoansulatushäiriöiden, turvotuksen ja kipujen takana. Suolistossa on myös suuri osa immuunijärjestelmästämme, joka suojelee meitä vaikkapa flunssalta. Suoliston hyvinvointi näkyy myös ihossa ja siinä, miten mielemme toimii.”

25 vuoden kliininen tutkimus taustalla

Suolistotervettä voi tukea myös suolistoflooraa vahvistavilla lisäravinteilla. Karitalla on jo useita vuosia ollut käytössä Synbiotic, lisäravinne, joka sisältää sekä hyviä bakteereja että niiden tarvitsemaa kuitua.

”Tärkeää itselleni on juuri se, että samassa tuotteessa on sekä probiootit ja kuitu. Kuidut toimivat bakteerien ravintona ja auttavat niitä pysymään hengissä suolistoon saakka.”

Karita ei myöskään halua syödä turhaan lisäravinteita, joten hänen mielestään pitkään, 25 vuoden kliiniseen tutkimukseen perustuva tuote on varmin valinta.

”Suoliston terveys on kaiken a ja o. Jos suolisto ei ole terve, ei terveellisestä ravinnostakaan saa toivottuja hyötyjä. Itse ajattelen myös, että ei kannata odottaa sairautta vaan hoitaa terveyttään mahdollisimman aikaisin.”

SuperSynbiotics

SuperSynbiotics on suolistoterveyden asiantuntijayritys, joka on erikoistunut suolistoflooraan ja sen terveyttä edistäviin ja tulehdusta ehkäiseviin vaikutuksiin.

SuperSynbiotics valmistaa ainutlaatuisia ja patentoituja ravintolisiä, joissa yhdistyvät parhaat maitohappobakteerit ja ravintokuidut. Ravintolisät perustuvat 25 vuoden kliinisiin tutkimuksiin.

Voit hankkia tuotteita osoitteesta supersynbiotics.fi

Valikoidut

Viimeisimmät