siirry sisältöön

Intohimoa alalle ja viimeisimmät opit maailmalta

Esteettisiin pistoshoitoihin keskittyvä lääkärikeskus Medical Clinic Lux uskoo, että kaiken a ja o on terveydenhuollon ammattilaisista koostuva tiimi. Hoitojen laatua tukevat myös pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ja jatkuva kouluttautuminen.


Sairaanhoitaja Susanna Hanhineva on pitkän linjan esteettisten hoitojen ammattilainen ja Medical Clinic Luxin perustaja.

”Toimimme useassa toimipaikassa, Helsingissä, Kouvolassa sekä Kokkolan lääkärikeskuksessa. Kaikissa pisteissä henkilökuntamme on terveydenhuollon ammattilaisia. Haemme jatkuvasti koulutusta ja osaamista laaja-alaisesti maailmalta.”

Klinikat tarjoavat todella monipuolisen valikoiman palveluja, kuten täyteaine-, lanka-, ACP/PRP -(eli verihiutalerikasplasma) ja botoxhoitoja, mesoterapiaa ja hyaluronihappohoitoja sekä pientä radioaaltokirurgiaa, kuten esimerkiksi luomenpoistoja. Lisäksi yrityksessä tehdään suosittuja HIFU- (High Intense Ultra Sound) -hoitoja kasvoille ja varatalolle.

Uusinta uutta edustaa injektoitava lipolyysihoito LemonBottle, jolla on saatu maailmalla upeita tuloksia jopa vuorokaudessa.

”Tämä on hyvin tekijäkeskeinen ala ja meillä on pistoshoitoklinikkana hyvä maine sekä laaja osaaminen. Lisäksi luotamme hyväksi havaittuihin tekniikoihin ja omien alojensa kovimpien brändien tarkkaan tutkittuihin tuotteisiin”, Hanhineva toteaa.

Luotamme hyväksi havaittuihin tekniikoihin ja omien alojensa kovimpien brändien tarkkaan tutkittuihin tuotteisiin.

Lääketieteestä johdetut tekniikat

Hanhineva haluaa muistuttaa, että esteettisissä hoidoissa käytetään lääketieteen puolelta tuttuja tekniikoita ja tuotteita.

”Botuliinia käytetään monen sairauden hoitoon, jopa pienillä lapsilla. Oikein käytettynä se on turvallista. Samalla tavalla esimerkiksi lankahoitojen langat on kehitetty haavojen ompeluun käytettävistä materiaaleista.”

Yhtenä erityisen kiinnostavana hoitovaihtoehtona Hanhineva nostaa esille hyaluronihapon.

”Luontainen hyaluronihappotaso puolittuu ihossa 40-ikävuoteen mennessä ja samalla juonteet alkavat näkyä. Moni mieltää hyaluronihapon täyteaineeksi, mutta sitä voidaan pistää ilman täytevaikutuksia. Omasta mielestäni kaikkien aikuisten tulisi saada hyaluronihappokorvaushoitoa halutessaan”, hän nauraa.

Hanhineva on tyytyväinen, että valvonta pistoshoitojen osalta on lisääntynyt ja tulee tiukentumaan entisestään. Myös hyaluronihappohoidot siirtyvät todennäköisesti valvonnan alaisiksi.

Ammattimaisen ja laadukkaan hoidon vaatimusta korostaa myös se, että asiakkaiden nykyinen know-how sekä odotukset hoidoille ovat aiempaa selvästi korkeampia. Samalla myös asiakkaan oma vastuu kasvaa.

”Tämän takia tärkeintä onkin keskustella asiakkaiden kanssa ja räätälöidä hoidot. 70-vuotiasta Tyyneä ja 30-vuotiasta Sannia eivät auta samat keinot. Meille onkin tärkeää, että emme tarjoa ikinä sellaista hoitoa, joka ei ole asiakkaalle tarpeellinen.”

Valikoidut

Viimeisimmät