siirry sisältöön

Sex Shop Finlandin pitkä kokemus näkyy asiakaspalvelussa ja valikoimassa

70-luvulla aloittanut perheyritys, Vantaalla Porttipuistossa sijaitseva Sex Shop Finland erottuu rehellisellä, avoimella ja asiantuntevalla asenteellaan. Myymälässä jo 22 vuotta työskennelleelle Outi von Grossille asiakaskohtaamiset ovat työn suola.


Yrityksen perusti Rudolf von Gross ja nykyisin sen omistaa hänen poikansa Jyri. Hänen vaimonsa Outi päätyi yritykseen töihin yli 20 vuotta sitten. ”Kun aloitin, kukaan ei halunnut alalle töihin, ja meitä myös varoiteltiin työskentelemästä yhdessä avioparina. Olemme kuitenkin kestäneet kaikki nämä vuodet.”

Outille tärkeintä työssä ovat asiakkaat. ”Sisään tullaan turhaan kaulukset pystyssä nolostellen. Mutta yleensä asiakas lähtee iloisena, kun hän on huomannut, ettei hänellä olekaan ongelmaa tai ongelmaan löytyy meiltä helposti ratkaisu”, hän kertoo.

Valikoimaa ihan jokaiselle

Sex Shop Finland tarjoaa todella laajan valikoiman tuotteita. ”Myymme esimerkiksi paljon asuja, ja sellaista vartaloa ei ole, jolle ei löytyisi jotain. Emme myöskään ole pelkästään naisten kauppa, vaan meiltä löytyy apua esimerkiksi miesten seksuaaliterveyteen, kuten erektio-ongelmiin, liittyen.” Valikoimaa kehitetään jatkuvasti ja tarkkaan asiakkaiden toiveita kuunnellen. ”Kokemuksen myötä meillä on myös erinomainen tuotetuntemus.”

Kokemuksen myötä meillä on myös erinomainen tuotetuntemus.

Loistavaa asiakaspalvelua

Myymälä erottuu todella asiantuntevalla asiakaspalvelullaan. ”Teemme aidosti kaikkemme asiakkaiden eteen. Itse olen myös sillä tavalla inhottava myyjä, että änkeän sovituskoppiin ja kerron rehellisesti sopiiko asu päälle”, Outi nauraa.

Moni häkeltyy, kun kaupassa on asiakaspalvelijana vastassa yli viisikymppinen nainen. Outin mukaan iästä ja elämänkokemuksesta on kuitenkin pelkästään etua. ”Varsinkin naisasiakkaat arvostavat sitä, että tiedän mitkä ovat naisten ongelmia, on kyseessä sitten vaikkapa pömpöttävä alavatsa. Mutta miesasiakkaillekin voi olla helpompaa kertoa toiveistaan minulle ja tarvittaessa voin pyytää Jyrin paikalle.”

Outi muistuttaa myös, että seksikaupassa on töissä ihan tavallisia ihmisiä ja sinne pitäisi voida tulla kuin mihin tahansa kauppaan. ”Mikään asia ei ole liian nolo, etteikö meillä voisi aukaista suunsa. Tässä iässä minua ei myöskään hetkauta enää mikään”, hän summaa.

sexshop.fi
Porttisuontie 7b 01200 Vantaa
p. 09-719702

Valikoidut

Viimeisimmät